Sriwani'z Photomedia

By: Khairul Basyar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Thursday, 11-Oct-2007 00:54 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya Aidilfitri

 


Heheheh...tak lama lagi nak raya. So mood pon dah raya dulu dah. Cuti belom lagi... . Ok sempena aidilfitri yg akn menjelang tiba nih, aku memohon maaf zahir dan batin kepada semua rakan-rakan dan rakan seperjuangan. Semoga Ramadhan yg kita tempuhi dirahmati Allah...teimalah kad raya aku yg tak seberapa ni.


Saturday, 6-Oct-2007 03:59 Email | Share | | Bookmark
Charity - Majlis Berbuka Puasa

 
Huh...lama aku tak update FP aku nih. Almaklum la, dah nak akhir tahun memacam la kena settel. OK...ini serba sedikit pics yang aku snap waktu majlis berbuka puasa dan meraikan anak-anak yatim di kawasan DUN Tg Sepat dan kawasan sekitarnya. Memacam gelagat aku tengok lebih-lebih lagi time nak buka puasa. Duit raya, pakaian dan beberapa hadiah lagi yang anak-anak yatim ni dapat.....tersenyum lebar semuanya. Terima kasih kepada Y.B dan badan korporat yang menghulurkan sumbangan...


Tersenyum gembira....


Perbincangan yang cukup mendalam....


Err...kantoi lak. Dah 3 pinggan aku bedal nih


Sabor ye dek. Bagi pakcik potong-potong dulu...


Atas permintaan Enchek Shaiful..Y.B. Dato' Dr. Hj. Karim Mansor mengagihkan duit raya kepada anak-anak yatim...(err saya tak dapat ke Dato' ?....[Dato'] Engkau lain kali...snap le lelawa skit... )




Inginkan Detik-detik Indah Anda Diabadikan ???
Sriwani'z Photomedia
019 - 600 6180 [Khairul]
013 - 643 6343 [Seri]
reanemiya@yahoo.com



Wednesday, 29-Aug-2007 05:09 Email | Share | | Bookmark
Mencari Ketenangan.....

Ketenangan
Pics ni aku snap lepas ambik wife aku kursus make-up di Sri Malaysia, Bagan Lalang.
Enjoyyy!!




Inginkan Detik-detik Indah Anda Diabadikan ???
Sriwani'z Photomedia
019 - 600 6180 [Khairul]
013 - 643 6343 [Seri]
reanemiya@yahoo.com


Monday, 20-Aug-2007 01:58 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pertunangan Lily&Lan

Lily&Lan
Majlis Pertunangan Lily & Lan
Batu Laut, Banting
Selangor D.E.












Inginkan Detik-detik Indah Anda Diabadikan ???
Sriwani'z Photomedia
019 - 600 6180 [Khairul]
013 - 643 6343 [Seri]
reanemiya@yahoo.com


Wednesday, 15-Aug-2007 01:44 Email | Share | | Bookmark
Selamat Pengantin Baru - Lin & Idi

Lin & Idi
Majlis Persandingan Lin & Idi
Kg. Sg. Kelambu
Banting, Selangor D.E.










Enjoy !!!

Inginkan Detik-detik Indah Anda Diabadikan ???
Sriwani'z Photomedia
019 - 600 6180 [Khairul]
013 - 643 6343 [Seri]
reanemiya@yahoo.com


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net